У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Спектакль "Отель Беверли Хиллз"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

ПРЕМЬЕРА ! Лірична комедія "Готель"Беверли-Хиллз"
за мотивами п'єс Нила Саймона.
 
У ролях: Олексій Богданович, КатеринаОбушок, Наталія Васько, ТетянаАркушенко.
 
Режисер-постановник Ірина Зильберман.
Художник-постановник НаталіяКлисенко.
 
Спектакль в двох діях з антрактом.
 
Дія спектаклю відбувається в номеріготелю "Беверли Хиллз" в Лос Анжелесе.
Три новели, що розповідають про долітрьох подружніх пар в різний час, щозупиняються в цьому номері. Триблискучі психологічні раути.
 
У першій частині в поєдинок вступаєколишнє подружжя. Вона - редакторнью-йоркського тижневика, жовчна іділова, він - розслабленийкаліфорнійський сценарист .Але у нихспільна сімнадцятилітня дочка, якавирішує, що вона хоче жити з батьком.
 
Історія другої пари : вона - англійськаактриса, що прилетіла на церемоніювручення Оскара, він - супроводжуючий їїчоловік, солідний Лондонський антиквар, що втрачає, як їй здається до неї інтерес.
 
Третя історія - стовідсотковий фарс. Доброчесна єврейська пара плюс повія вйого ліжку.
 
Але як би не були разны сюжетні лінії - усівони про любов . Творці спектаклюмовою комедії говорять про дужесерйозні речі. У жартівливій формівідстоюють головні людські цінності.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Хмельницький.

Спектакль "Отель Беверли Хиллз" відбудеться 15 травня 2017, 19:00, понеділок в Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.