У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Справжній подарунок від акторів театру пригод і фантастики «Каскадер» - творців хітових вистав-мюзиклів «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Кіт у чоботях», «День народження принцеси», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», «Н-у-у заєць постривай», які так полюбились глядачам України, Німеччини, Австрії та інших європейських країн. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні  дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини
 
 Усіх глядачів чекає надзвичайний подарунок  - прем’єра  нового мюзиклу театру «Білосніжка та семеро гномів» за мотивами  твору братів Грим, герої  якого запросять вас до справжньої  казкової  подорожі, повної пригод та святкових чудес.
 
Сюжет про прекрасну дівчинку  «білу, мов сніг, та рум’яну, мов троянда»  вже не одне сторіччя передається з вуст  у вуста, набуваючи нові прочитання. Колись звернулись до нього і брати Грим, і Уолт Дисней, створюючи свій перший повнометражний анімаційний фільм.  А сучасних версій легендарної казки в кіно та анімації і не перелічити!
 
Київський театр «Каскадер» пропонує вам ще раз зануритись у  прекрасну середньовічну історію про добро і зло, істинну красу і огидну заздрість, відданість  і зраду.  Отже,  незабаром Білосніжці виповнюється 16 років, і вона має стати королевою. Але в її лютої мачухи геть інші плани  - вона хоче захоплювати все нові і нові землі та вічно лишатися молодою і прекрасною. Проте  на заваді стоїть юна і вразлива Білосніжка. Тож, мачуха виганяє її до темного лісу, де на принцесу чекає зустріч із гномами…. Про пригоди Білосніжки, боротьбу за своє щастя, справжню дружбу і кохання повідають герої нашої веселої казки.
 
Вистава прийде до смаку, як дітям будь-якого віку, так і дорослим, тому що наш мюзикл – це, перш за все, якісне шоу,  добрий цікавий сюжет, гарна музика, сучасна хореографія,  двобої на лицарських мечах.  Вам обов’язково сподобаються  яскраві костюми, інтерактивне спілкування з усіма глядачами,  дотепні жарти та мелодійні пісні. Кожен, хто відвідає нашу виставу отримає море позитивних емоцій і незабутніх вражень від чудової атмосфери свята, створеної спеціально для вас і вашої дитини!
 
Продюсери: Igor Misliviy, Elias Soroush (ФРН)
Автор сценарію, автор пісень - Влада Кохановская
Хореограф-постановник - Станіслав Волотовский
Художник по світлу - Michael Li Tschan Lin (ФРН)
Режисер-постановник - Влада Кохановская
Постановник трюків і сценічних боїв - Ігор Мисливий
Аранжувальник- Тарас Шевченко, Юра Катін

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Хмельницький.

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів» відбудеться 9 листопада 2019, 12:00, субота в Хмельницький академічний театр ім. М.Старицького . За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.